Cap de setmana de swing i salsa a El Círcol

  0
  84

  El cap de setmana de l’1 i el 2 de març, a El Círcol es balla salsa i bachata, respectivament; i, en tots dos casos, amb la millor música en directe, i amb una platea desproveïda de butaques, per convertir el teatre en una pista de ball on tothom qui vulgui podrà gaudir de la música mentre practica els seus millors passos.

  El divendres dia 1, a les 22 h, serà el torn de la salsa, i els músics acompanyants seran el conjunt ‘La Gozadera’, amb gran recorregut per les millors sales de Barcelona i el país. 7 músics damunt de l’escenari per fer-te gaudir de l’espectacle dels seus instruments en directe en sincronia, dibuixant una melodia que us arrencarà un somriure i us farà desenganxar els peus del terra. Dissabte 2, desenfundaran els instruments el conjunt “Six & the guest”, uns clàssics del swing amb una llarga trajectòria posant la música a festes i ballades, a partir de les 21 h.

  Amb aquesta doble ballada, aquest cap de setmana, El Círcol es converteix en sala de ball i gresca al rovell de l’ou de la ciutat, un espai tant per principiants com per professionals, per curiosos i habituals i per tot tipus d’edats.

  Les entrades es poden adquirir a la pàgina web d’El Círcol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí