Aviam qui la fa més grossa: la Llefià ja és segona i el Lloreda en suma 21 de 21

0
32
Manel Expósito

Un, dos, tres, quatre i fins a set triomfs seguits encadena el CF Lloreda de Benja Portillo. I que no s’aturi aquesta extraterrestre ratxa de victòries que mantenen, una jornada més, els vermells al capdavant del grup 4 de Tercera Catalana.

El Pastrana barceloní – filial de l’Horta – va ser la darrera víctima dels badalonins, en un matx que es va decidir al darrer minut amb gol de Raúl Moreno, fent embogir el Municipal de Lloreda. Tot i sumar 21 punts de 21 possibles, la distància del Lloreda amb els seus perseguidors és mínima. El segon classificat és el Santvicentí, amb 19, i tercer és el Young Talent, amb 18. Per tant, cal seguir pencant de valent perquè la ratxa s’allargui i el lideratge es mantingui.

Pel que fa a l’ITFA de Ricardo Parra, els de Sant Roc van superar el Júnior amb gols de Marc i David (2-1). El Pere Gol va patir la tercera desfeta seguida al camp del Premià de Dalt en un partit farcit de gols (6-4).
Recuperant l’orde de crònica habitual per categories, la Unificació Llefià de Jordi Souto va sumar la seva primera victòria de la temporada a casa, al grup 2 de Segona Catalana. Després de tres intents fallits, la quarta oportunitat va ser la bona. Els blanc-i-vermells van superar el Masnou per 3 gols a 2. I amb èpica inclosa. La Llefià va haver de remuntar un 0-2 en contra amb gols de Demba, Naya i Casulleras.

En 29 minuts, els badalonins van capgirar el marcador i van fer embogir el seu Municipal. Amb aquesta victòria, la Llefià ja en suma 4 triomfs i encara no coneix la derrota. Diumenge a les 12h, desplaçament molt complicat a Sant Adrià per jugar contra la UDA Gramenet.

Finalment a Quarta Catalana, encara es contagia l’alegria amb els lideratges de Young Talent B i Pomar. Els primers van superar el Pere Gol B a La Salut al derbi de filials (1-4) i els segons van vèncer el Barcino a domicili i defensen la primera posició del grup 16.