Cara i creus pels equips femenins de Primera Catalana

0
38

La Minguella i el Llefià comparteixen lliga a Primera Catalana. Després de fer una temporada d’èxit i ascendir de categoria, els dos equips badalonins es troben  en un grup amb rivals molt complicats.

Les noies de Jessi Garcia van rebre l’IPSI al Casagemes-Albert Esteve diumenge a la tarda. El debut a la categoria era l’esperat: nervis i molta competitivitat. L’inici del darrer quart situava una diferència 2 avall per les locals especialment per la falta d’encert (7/27 en triples). Però, com ens van acostumar l’any passat, l’equip va pujar la intensitat i el caràcter per remuntar el partit i emportar-se la primera victòria. Anna Calàbria i Judit Marot amb 14 punts cadascuna van ser les referents ofensives. Les blaves buscaran la segona victòria dissabte a les 17h al camp del Lloret.

La creu és la derrota del Llefià al camp de l’Espanyol. L’equip entrenat per Sergio Arias va firmar un molt bon inici guanyant el primer quart davant d’un equip que s’ha reforçat molt bé, però el segon quart va ser un càstig. Un parcial al segon quart de 28-12 a favor de les barcelonines va ser suficient per controlar el partit i neutralitzar la duresa de les badalonines. La jugadora del Llefià, Marta López amb 15 punts, va ser la màxima exponent en un partit d’anotació baixa. El següent partit serà al Poliesportiu de Llefià diumenge a les 17:45h contra el Grup Barna B.