Círcol en el masculí i Minguella i Llefià en el femení, parteixen com a favorits

0

Cada partit és una final per arribar viu el diumenge a la tarda a La Plana. Les sorpreses són comunes a l’esport i més en l’inici de temporada. El bàsquet són 40 minuts d’exigència màxima i concentració, en què un mal petit tram et pot sentenciar. Però com a tot, hi ha equips amb millor plantilla o ren- diment que altres, i això els otorga ser favorits. És el cas  d’el Círcol en la competició masculina. La seva casi perfecta temporada – fases d’ascens per pujar a EBA – i manteint més de mig bloc d’equip fa que arribin amb més rodatge i compactes- També, però, el bon mercat de fitxatges dels Maristes Ademar fa que siguin uns altres candidats encara que a les semifinals s’haurien de trobar – a priori – el Minguella que ve de pujar a Copa Catalunya i amb gran confiança.

En el femení, els ascensos i les grans temporades de la Minguella i Llefià fa que siguin les aspirants, tot i que es trobarien en una hipotètica semifinals i d’aquesta en sortiria la candidata. Recordem que el Joventut Femení no participa.

La copa es disputa els dies 8,9,10 i 11 de setembre als poliesportius La Plana, Casagemes – Albert Esteve, Llefià i Països Catalans.

 


 

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí