Badalona - Ontinyent 4-1

0
23
Iván Agudo celebra un dels seus gols / Foto: Eloy Molina.

Golejada a l’Ontinyent per tancar el 2018. El Badalona torna a guanyar després de sis jornades i s’allunya de la zona de descens. Boniquet, Agudo i Natalio signen el triomf escapulat.

Ja tocava una alegria per a l’afició escapulada. Ha arribat en un dia per a la solidaritat en què, dissortadament, l’Estadi ha presentat una pobra entrada. En tot cas, l’equip de Calderé ha tornat a sumar tres punts i se situa un altre cop en la zona mitjana de la taula.

Xavi Boniquet ha obert la golejada amb un impecable llençament de falta que ha entrat per l’escaire de la porteria de Craviotto, en l’últim minut de la primera part. Soler ha empatat en la primera acció atacant dels visitants de la segona part però, per sort, només set minuts després, Iván Agudo ha transformat un penal que l’àrbitre ha xiulat en l’àrea de l’Ontinyent.

El mateix Agudo ha marcat, de falta directa, el 3-1, a manca de deu minuts del final. I Natalio, en el temps afegit, aprofitant una errada del porter, ha tancat la golejada amb el seu quart gol de la temporada, que el fa líder del Trofeu Joan Saisó.

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Dani Hernández (Escudero, 77’); Marc Carbó, Nana, Boniquet (Aly, 74’); Iván Agudo (Moha, 83’) i Natalio.

Ontinyent: Craviotto, Sergio Albiol (Zarzo, 57’), Pablo Carbonell, Enrique, Julen Monreal, Álex Felip (Mepomoceno, 65’), Soler, Juanan, Torres, Fran Machado (Llor, 81’) i Tito Malagón.

Gols: 1-0, Boniquet (45’); 1-1, Soler (46’); 2-1, Iván Agudo (p) (53’); 3-1, Iván Agudo (80’); 4-1, Natalio (90’).

Àrbitre: Josué Barrera Santana (Comitè de Tenerife). TG: Marc Carbó, Fran Machado, Pablo Carbonell, Torres, Moyano, Sergio Albiol, Enrique i Moha.