El far de Dubrovnik segueix il·luminant Badalona

0
49

Novena victòria del Joventut que continua a la lluita per ser cap de sèrie a la Copa del Rei (93-81)

La Penya ha volgut matar ràpid al partit contra el Betis i ho ha fet gràcies a l’avantatge aconseguit al primer quart (26-16). Yannick Kraag i Ante Tomic han estat els protagonistes, especialment el croat que continua sent el jugador més determinant un cop rep al palt alt. Amb el Betis deixant espais, ha sigut el moment de Kyle Guy. El nord-americà ha aprofitat els sistemes dissenyats per a ell per anotar 12 punts a la primera meitat, dels quals 9 han estat des del triple. El partit no s’ha ajustat, i els de Carles Duran seguien estirant la diferència a partir dels tirs lliures (8/9). El Betis no ha trobat cap manera de trobar situacions còmodes i el motiu és la gran defensa invidiual de Vives i Feliz sobre l’estrella i motor rival, Shannon Evans. La segona part ha començat amb un ritme molt pobre per part dels dos conjunts. descans, que ha beneficiat més al Betis, però amb poc ànim a la remuntada. Els joves del planter Kraag i Allen han estat bé davant i darrere mentre que Evans ha agafat el ritme habitual de cada cap de setmana i ha baixat la diferència 76-70. La desconnexió verd-i-negra ha tornat a ser real i la direcció de joc en els primers minuts de l’últim quart ha estat poc encertada. Evans ha fet el possible per ajustar al màxim el partit (22 punts a la segona part), però la Penya té el MVP de la lliga: Ante Tomic 16 punts, 8 rebots i 9 assistències.

Victòria de prinicpi a fi, amb les sensacions bones per afrontar el pròxim partit de lliga el dia 3 al camp del Girona.