El Seagull tanca el cicle de la pretemporada amb una derrota contra el FC Barcelona B

0
49

Aquest passat diumenge, les jugadores del primer equip dirigides per José Antonio Ruiz van disputar l’últim partit abans de començar la lliga contra el conjunt blaugrana, un equip més treballat i talentós.

Les badalonines van sortir disposades a jugar un partit de tu a tu contra el Barça, però la qualitat individual de l’equip entrenat per Óscar Belis es va notar quan només havien passat 8 minuts de partit i el resultat era de 0-2 per les rivals. Tot i la gran diferència, l’equip no es va rendir i va continuar atacant, tenint bones ocasions – com la de Gordo que se’n va per lleugera distància del travesser-. El Barça va tenir una altra ocasió i no va perdonar a la portera Debho, fent augmentar la distància 0-3 a la mitja part.

A la segona part el ritme va baixar i el nivell es va igualar en certs moments. El Barça amb el partit sentenciat,  va permetre un Seagull més ofensiu, que va marcar l’únic gol del partit al minut 80, mitjançant un bon gol de falta de Delba. Amb 1-3 al marcador, les blaugranes van tancar el partit amb un xut per l’escaire posant l’1-4 final.

Les gavines han acabat la pretemporada. La conclusió ha estat bona: el joc ha millorat i la plantilla (quasi tota nova) s’ha adaptat bé.

El Seagull debuta a la lliga el pròxim dissabte dia 10 a la Primera Nacional Femenina – Grup 3- al camp del CD Riudoms el diumenge a la tarda.

L’equip és conscient que està aparellat en un grup complicat, desplaçant-se a Aragó, Illes Balears i resta d’Espanya, però convençudes que poden lluitar per a les places de dalt. Així ho destaca la capitana de les gavines Alba Gordo.