Jordi Garcia, subcampió de triatló

0
29

La competició, disputada a Banyoles, va consistir en fer 1 quilòmetre i mig de natació, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres de cursa a peu, un total 51 quilòmetres i mig.
El triatleta del Club Natació Badalona va firmar la distància olímpica amb una marca registrada en 1 hora i 43 minuts, quedant-se a només 20 segons del guanyador, David Castro.
El badaloní, que va fer bronze en aquesta mateixa prova l’any passat, es prepara per la Copa del Món que es disputarà el següent 11 de setembre a la República Txeca. L’objectiu de Garcia és intentar estar entre els 15 primers, sumar el màxim de punts possibles i somiar i lluitar amb una possible classificació als Jocs Olímpics de París 2024.
També, Albert Garcia del Club Natació Badalona, va participar en aquesta prova, quedant 8è i millorant el resultat passat.