El soroll i la contaminació del servei especial d’autobusos de la L2 molesten als veïns

  0
  59
  Para d'autobusos metro.jpg

  15/04/2014 – Un veí del carrer Francesc Macià es queixa del soroll i la contaminació que genera els motors dels autobusos del servei que substitueix el metro de la L2 a causa de les obres que s'estan efectuan del 12 al 21 d'abril.

  Des del passat dissabte, 12 d’abril, fins el Dilluns de Pasqua, 21 d’abril, el servei de la Línia 2 del metro entre les estacions La Pau i Badalona Pompeu Fabra estarà no disponible per treballs de modernització de la infraestructura i millora de les vies. Per aquest motiu, Transpots Metropolitans de Barcelona (TMB) ha habilitat un servei especial d’autobusos amb parada a les estacions afectades de la L2 (La Pau, Verneda, Artigues | Sant Adrià, Sant Roc, Gorg i Pep Ventura) i que funciona amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent.

   

  Però un veí del carrer Francesc Macià, concretament davant de la parada especial de tres autobusos que fa substitució a l’estació Badalona Pompeu Fabra, es queixa del soroll i la contaminació que generen els motors durant el temps d’espera. A més, aquest veí creu que la ubicació no és idònia, ja que es troba just davant d’una parada d’autobusos municipals de TUSGSAL i d’una escola bressol, tot i que entén que aquestes molèsties és per millores de la xarxa de metro.