Final trist per centenars de trofeus de l’escola Antoni Botey

  0
  trofeus.JPG

  Ex-alumnes de l'Antoni Botey denuncien l'acte que va realitzar la direcció del centre de llencar "les il·lusions i l'esforç de molts anys" reflectits en els trofeus.

  En Juan Manuel Exposito ens envia aquesta fotodenúncia de l’escola Antoni Botey, del barri de Sant Joan de LLefià. Concretament ens parla quan el passat divendres, 8 de novembre, va veure un centenar de trofeus al contenidor i com un home les estava agafant per a ferralla. En Juan Manuel i un amic seu van decidir baixar a veure de qui eren i efectivament van comprovar que eren de l’escola Antoni Botey  i a més, trofeus que van guanyar ells quan eren petits. Els ex-alumnes consideren que “les nostres il·lusions, de molts anys i molt d’esforç s’han vist entre escombraries i en el terra, mentre se’ls emportaven al drapaire sense poder fer res per recupar-les, per una part el metall i per altre les peanyes”.

   

  Al dia següent es va adreçar a l’AMPA del centre escolar i van explicar que la direcció havia demanat treure’ls i ficar-los en una caixa. Juan Manuel Exposito creu que “si s’ha de llençar es tindria que, per educació, haver informat als equips d’antany amb la modernització de les xarxes socials, les quals si utilitzen per veure el que publiquem en contra d’aquesta decisió de llençar-los a les escombraries”.

   

  Per altre banda, una altre ex-alumna es va posar en contacte amb el centre i va rebre la següent resposta: “Ho sento, però el que va fer les fotos des de casa seva, si tant l’interessava que hagués baixat”.

   

  A més, Juan Manuel desitja que això sigui “un punt i apart per a que altres escoles pensin abans de llençar, fer alguna cosa més que es va fer al meu col·legi, perquè continua sent meu”, per això, “després de 20 anys ens continuem reunint tots els ex-alumnes per donar importància a aquells anys i retornar a recordar-los”.