Jordi Ferrón: “No perdre és molt difícil, però sembla que ho estiguem normalitzant”

0
Manel Expósito

El Seagull arrenca aquest diumenge davant l’Europa (11. 30 hores) la segona volta de la lliga al Nou Sardenya. Encara resta molta temporada per endavant però el camí de les ‘gavines’ n’és el correcte.

35 punts de 39 possibles, cap derrota en 13 jornades i la defensa de la primera posició al grup III de Segona és la gran recompensa d’un equip molt sòlid i atractiu sobre la gespa.
“2018 ha estat un any fantàstic, amb una única derrota i una primera volta del curs actual impecable. És molt complicat fer això”, reflexiona l’entrenador Jordi Ferrón, lloant la gran feina del seu grup.

“Estar a dalt de tot en una temporada com aquesta -on l’ascens a la Primera B és un punt extra de motivació per la resta d’equips – és molt difícil, i això diu molt del compromís de les jugadores. És molt difícil no perdre un partit. Mantenim aquesta realitat i és símptoma de la bona feina que s’està fent. Sembla que ho estiguem normalitzant però és molt difícil no perdre. Esperem que això duri”, afegeix un Jordi Ferrón que a l’equador de la segona volta superarà els 100 partits en lliga regular amb la samarreta blava de tècnic.

Inici de la segona volta exigent

“Aquest cap de setmana arrenquem la segona volta davant un rival complicat com és l’Europa i una jornada més endavant tenim la visita d’un Sant Gabriel, que està fent una gran temporada. No ens hem de relaxar”, alerta.

D’altra banda, el mercat fins a final de temporada és una oportunitat que es pot contemplar en qualsevol moment. “Sempre que es pugui millorar, tenim la porta de les incorporacions oberta. Esperem poder anunciar d’ací a poc temps jugadores que mantingui el nivell actual”, transmet.

FER UN COMENTARI

Si us plau introdueix el teu comentari!
Si us plau introdueix el teu nom aquí