La Penya aconsegueix una victòria de moral

0
26

Quan més ho necessitava l’equip, Andrés Feliz amb 13 punts a l’últim període, es va convertir en el protagonista del partit per aconseguir la segona victòria a la Lliga Endesa.

Els verds-i-negres van derrotar a l’Unicaja (74-65), un rival directe que estarà a la lluita per ser entre els vuit millors.

La Penya va començar amb un Ante Tomic estel·lar i diferencial dins la pintura, sent imparable pels interiors de Màlaga. El desencert era un punt comú en els dos equips, però l’equip de Carles Durant va aprofitar la mala ratxa rival des del perímetre (1/11 triples) per obtenir la màxima diferència (24-13 i 32-23). Kyle Guy no ha pogut trobar el seu espai necessari en atac a causa de l’anul·lació visitant i la permissivitat dels àrbitres.

Després del descans, la Penya va assolir una diferència de 9 punts – que semblava un indicatiu de control i tranquil·litat-, però la baixada col·lectiva va tornar a aparèixer i l’Unicaja va realitzar un parcial de 0-10 per avançar-se a l’electrònic (45-46). L’equip d’Ibón Navarro continuava amb el seu bon moment i va eixamplar la distància fins a 5 punts, però llavors va entrar dins el partit el dominicà, Andrés Feliz. Quan faltaven cinc minuts per acabar i amb empat a 58, el base verd-i-negre va anotar 10 punts seguits per sentenciar la victòria – aprofitant les dues antiesportives visitants-.

Victòria necessària, i injecció de moral, per afrontar un calendari d’alta exigència: dimecres a Cedevita (Eurocup) i dissabte a l’Olímpic, el cuer, el Zaragoza amb nou entrenador (Porfi Fisaac).