La Penya, amb els nous fitxatges, debuta amb derrota en l’inici de pretemporada

0
23

La Penya ha perdut per 78-71 el primer partit de la pretemporada contra el Bàsquet Girona que s’ha disputat aquesta tarda a Olot. L’entrenador dels verds-i-negres, Carles Duran, ha disposat dels nous fitxatges (Kyle Guy, William Howard i Henry Hellenson) i el jove del planter Miguel Allen.

L’arrancada i la primera part ha estat molt bona, deixant sensacions positives i que tot i faltar jugadors referents, la confecció de la plantilla té bona pinta. L’encert des del triple ha permès a l’equip de Duran agafar una renda àmplia i marxar al descans amb +7 a l’electrònic (32-39). El més destacat dels primers 20 minuts ha estat Kyle Guy, deixant pinzellades del seu enorme talent anotador. Respecte a els altres, Simon Birgander continua en la bona dinàmica del curs passat i el jove Yannick Kraag ha tingut bons moments.

La sortida de vestidors ha estat similar a la primera part: ritme dominant de la Penya i més encert que el rival, fent créixer la diferència fins als 15 punts (35-50). L’equip d’Aíto Garcia Reneses ha canviat el guió del partit a base de triples i acusant el cansament i la falta de rodatge de la Penya, en què la precipitació en atac i els intents d’assistència que no acabaven enlloc han estat els principals problemes. El Girona ha acabat el tercer quart imposant el seu joc i ajustant el partit (53-57).

El darrer i decisiu quart, el partit s’ha decantat per l’encert dels equips. Josep Franch i Marc Gasol han estat decisius per treure la victòria. L’equip gironí ha tingut més punteria des del perímetre mentre els badalonins han buscat atacs ràpids per recuperar la distància.

Estadística Girona-Penya

El següent dimecres, dia 7, els verds-i-negres disputaran el segon amistós de pretemporada contra el València Basket a Salou, a les 19:00h.