Mal inici pels equips badalonins a Copa Catalunya

0
22

Per fi ha arribat la primera jornada de bàsquet comarcal. Els quatre equips locals, Minguella, Maristes, Círcol i Badalònes, no van poder aconseguir una victòria en els seus respectius partits. El grup 1 es troba la Minguella i Maristes mentre que al grup 2 hi ha el Círcol i el Badalonès.

Els Maristes, que han baixat d’EBA, afrontaven un partit molt complicat al camp del JAC Sants – que va perdre la final d’ascens de categoria – amb la baixa del referent interior, Marcos Morales per sanció (encara li queden 2 partits). L’equip de Javi Espinosa va començar bé el partit, guanyant el primer quart i marxant al descans amb una diferència de 3 punts avall. El tercer quart, però, va ser la sentència del partit. Un parcial encaixat de 7-25 va decantar el partit cap als barcelonins. Els més destacats dels vermells va ser Pol Vidal amb 11 punts. El següent partit serà el diumenge a les 17:45h a La Plana contra el Mataró.

El conjunt de Casagemes – Albert Esteve va caure a la pista del camp sempre complicat del Claret per 68-54. Resultat enganyós ja que l’equip dirigit per Xavi Grau va dominar durant els tres primers quarts, però un mal darrer quart (25-6) els va condemnar a la derrota. Els més destacats dels blaus van ser David Ribó i David Martínez amb 14 punts cadascú. El pròxim partit serà aquest dissabte a les 19:15h contra el Lloret.

Canviat al grup 2, el Círcol va caure a La Plana contra el Barberà en un partit d’anotació baixa (59-65). Els homes d’en Coro van pagar car la falta d’encert, especialment castigats pel 15/31 en tirs lliures. Xesco Gotzens va ser el referent amb 19 punts. Aquest dissabte a les 19:00h jugaran a la pista del Sant Cugat, un rival molt difícil.

El Badalonès va veure com el partit se li escapava per petits detalls a la pista del Ripollet per un ajustat, intentant una remuntada als últims minuts però sense premi (85-77). L’equip dirigit per Pol Amigó va lluitar contra un rival que estarà a dalt de la classificació. El més valorat va ser Jorge Fernández amb 17 punts. Els dimonis jugaran dissabte a les 19:30 a La Plana contra el Basket Almeda.