1 any del temporal Glòria que va trencar el Pont del Petroli

  0

  La matinada del 22 de gener del 2020, Badalona s’aixecava amb una noticia que donaria què parlar durant tot l’any: el vent i el fort onatge trencaven l’emblemàtic Pont del Petroli, emportant-se una peça de formigó de 15 metres, part de la barana i el voladís de fusta de la plataforma.

  A més, Glòria deixava molt més desperfectes per tota la ciutat: els Bombers van fer més d’un centenar de sortides i el telèfon d’emergències 112 també va rebre més d’un centenar d’avisos des de Badalona. Les incidències més destacades van ser per caigudes d’arbres, molt tombats pel fort vent en carrers i places i en alguns casos damunt de vehicles aparcats, mobiliari urbà, despreniments de façanes, tendals, terrasses i fins i tot moltes senyalitzacions i tanques publicitàries.

  Enderrocament del Pont

  Mesos després, al març, es començava a enderrocar la plataforma final del Pont que havia sobreviscut al temporal. S’esperava que la construcció de la nova plataforma del Pont estigués a punt aquest estiu de l’any 2021, però finalment l’Ajuntament va anunciar que es preveia aquesta reparació per l’estiu del 2022.

  L’objectiu és que el nou Pont del Petroli resisteixi temporals superiors al Gloria. “Volem recuperar-lo com el coneixíem i en les millors condicions de seguretat”, assegurava Albiol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí