100 agents reforçaran la seguretat durant la Nit de Sant Anastasi

  0

  L’Ajuntament de Badalona reforçarà la seguretat durant la Nit de Sant Anastasi en l’acte de la Cremada del Dimoni amb un dispositiu especial amb prop d’un centenar d’efectius entre Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i voluntaris. La Cremada del Dimoni i el piromusical a la platja dels Pescadors és l’acte més multitudinari de les Festes de Maig. El dispositiu també es fa extensiu a la resta d’actes de la nit com els Concerts de Festes al passeig Marítim i el Ball del Micaco a la plaça de la Plana.

  En total participaran en aquest dispositiu seixanta-un agents de la Guàrdia Urbana, quaranta en torn de tarda i vint-i-un en torn de nit; més una trentena d’agents de Mossos d’Esquadra i membres de Protecció Civil i de voluntaris.

  Per motius de seguretat es recomana a tota la gent que vulgui veure els focs artificials i la Cremada del Dimoni des del mar ho faci fora de la zona de bany establerta ja que és considerada una zona perillosa. 

  També hi haurà restriccions al pas subterrani del carrer del Mar, ja que dimarts, dia 10, de 20 a 23 hores, només es podrà fer servir per poder accedir al passeig Marítim. La tornada haurà de fer-se pel pas ubicat davant del carrer de Banyoles o pel pas subterrani de l’avinguda d’en Martí Pujol. Es preveu que assisteixin als actes de la Nit de Sant Anastasi prop de 80.000 persones.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí