11 candidats inicien el curs per incorporar-se a la Guàrdia Urbana

  0

  Des del passat dilluns 10 de gener onze candidats han començat el curs de l’Escola de Policia de Catalunya per formar part de la Guàrdia Urbana de Badalona. Els onze candidats són els aspirants que han superat procés selectiu de 26 places vacants de la Guàrdia Urbana de Badalona que es va obrir al novembre de l’any 2020.

  Després de la tercera prova del procés, que van superar 165 persones, el Tribunal Qualificador va determinar que només els 100 primers candidats avancessin en el procés. D’aquestes persones, 32 van aprovar totes les proves per ser agent del cos municipal. Tanmateix, 21 d’aquests aspirants finalment va declinar formar part de la Guàrdia Urbana de Badalona i van triar altres opcions, ja que també havien superat altres processos de selecció.

  El sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, ha explicat que “lamentem la decisió arbitrària i contrària a un informe intern de la mateixa Guàrdia Urbana que va prendre l’anterior govern en el procés selectiu de 26 places vacants de Guàrdia Urbana de Badalona, ja que va impedir que 65 persones poguessin ser avaluades i va suposar que finalment només 32 candidats superessin totes les proves”.

  El regidor ha afirmat que “actualment s’està treballant per obrir durant aquest any diversos processos selectius per incorporar 33 agents  i augmentar així el nombre d’efectius del cos policial de Badalona”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí