2 de 2 pel Sant Josep

0
    31

28/9/2015.- El Sant Josep guanya a domicili i es col.loca líder del grup 2 de Copa Catalunya. Círcol i Minguella perden el primer partit a la segona jornada.

Solvència dels parroquials

El Sant Josep sempre va controlar el partit en un desplaçament complicat a Alpicat, davant un equip perillós des de la línia de 3 punts.

Els groc i liles van sortir molt concentrats. Gràcies a la intensitat van poder córrer i obrir una escletxa de 9 punts per tancar el primer quart, 14-23.

Van anar sempre per davant el marcador, però el partit es va igualar al segon parcial i no van poder trencar el partit. Al descans, 35-43.

L’equip va tornar a fer una bona sortida a la segona part i l’avantatge va pujar fins els 20 punts. Però l’Alpicat no es va rendir i va obligar els visitants a seguir treballant.

Al final, 74-89, primera victòria també a domicili i dos partits que deixen el Sant Josep encapçalant la classificació amb Platges de Mataró i Sant Cugat, els altres equips que han guanyat els dos partits guanyats.

Diumenge a les 19.30h reben l'Ubsa.

El rebot condiciona el Círcol

El Círcol es va trobar amb un 13-2 de sortida a la pista del Cerdanyola. Sense el control el rebot, l’equip nova poder córrer i fer el seu joc.

El primer quart, però, va acabar 17-18, després d’encadenar tres bones accions per igualar el marcador.

Al segon quart es va disparar l’anotació. En l’intercanvi de cistelles, l’encert del Cerdanyola i els problemes del Círcol en triples (2/15 en tot el partit) van donar avantatge als locals, 40-36.

A la represa, el rebot seguia sent un dels problemes. Amb empat a 44, les accions a prop de cistella del Cerdanyola van deixar el Círcol  7 punts per sota, 54-47.

Però les bones accions de Lladó en l’1×1 van tornar a apretar el marcador 57-55. L’últim quart va estar marcat per les impressions i els errors dels dos equips.

Els errors des de la distancia i els problemes per controlar el rebot van suposar la primera derrota de la temporada pel Círcol, 70-61.

El proper diumenge a La Plana, partit contra el Platges de Mataró,  a les 17.45h.

La Minguella afluixa al final

L’estrena a casa de la Minguella va ser contra un Sant Cugat molt renovat i amb una defensa molt física com a principal arma.

Des del principi, els blaus van patir la superioritat del rival a la zona. Tot i així, el primer quart va acabar 13-17.

El desencert en atac va fer que la Minguella anés tota la primera meitat a remolc, però sempre dins el partit. Al descans, 26-32.

A la represa, els de Pere Garcia van sortir a pel partit, amb una molt bona actitud. Però es van trobar amb un rival molt encertat en triples i que no deixava a la Minguella acostar-se al marcador.

L’intercanvi de cistelles entre Carlos López (12 punts) per part local i Rodríguez per part visitant va deixar el marcador al tercer parcial 39-44.

L’esforç físic de la Minguella per mantenir-se dins el partit va fer als blaus mantenir les opcions bona part del parcial.

Però a 2 minuts del final van afluixar el ritme i el Sant Cugat va aprofitar la precipitació en atac per endur-se la victòria de Casagemes.

El proper partit és un desplaçament complicat a La Seu per jugar contra el Sedis dissabte a les 17.30h.