21ª mostra de Pessebres de Badalona

  0
  78

  Des del diumenge, 1 de desembre, ja és possible visitar a la Sala El Refugi de la plaça de la Vila de Badalona la mostra anual de Pessebres, organitzada, com no podia ser d’altra manera, pels Amics del Pessebre.

  Homes i dones que porten la tradició a la sang, ja que les generacions anteriors de les seves famílies també es dedicaven a la reproducció de pessebres. A més, enguany, l’exposició no només mostra els escenaris religiosos del Nadal, sinó que també és possible veure paisatges catalans i reproduccions a petita escala de racons de Catalunya amb una història al darrere.

  Fa més de 20 anys que els Amics del Pessebre treballen durant mesos per construir aquests petits escenaris. De fet, aquests ja es troben preparant els de l’any que ve.

  Tot i això, la inauguració oficial de la Sala serà el divendres 13 de desembre, però qui vulgui ja pot visitar la mostra des del passat diumenge.

  Com a avançament, a més, podem dir que aquest Diari té preparada per a l’edició especial de Nadal del dia 20 de desembre una entrevista a Amics del Pessebre on ens narren la seva història, els orígens d’aquesta tradició i ens expliquen, a més, com es viu el procés d’elaboració des de dins.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí