25è aniversari del Badagegants: un dels actes clàssics de les Festes de Maig

  0

  El pròxim dissabte 7 de maig, a partir de les 17h, la Plaça de la Vila serà l’escenari del tret de sortida del Badagegants, un dels actes culturals clàssics de les Festes de Maig. En aquesta edició del 2022, el Badagegants arriba al seu 25è aniversari. Aquest és el guió previst:

  17h / Plaça de la Vila

  Hi participen els gegants de Montcada i Reixac, els gegants de la Plaça Nova de Barcelona i el Nan CuCut, els gegants de Sant Antoni de Barcelona, els gegants de Sant Climent de Llobregat i els gegants del Carrer Viserta de Monistrol de Montserrat. També hi assistiran els gegants de Pomar, en Tasi i la Mariona, el Follet, la Dimonieta i els vuit gegants de la ciutat.

  17:30h / Plaça de la Vila

  Mostra de músiques dels músics que acompanyen els gegants

  18h / Plaça de la Vila-La Plana

  Cercavila pel carrer de Mar, de la Pietat, passatge de Maignon, avinguda de Martí Pujol i carrer dels Arbres fins a la plaça de la Plana.

  18:45h / La Plana

  Mostra de Balls de Gegants. Després de dos anys sense trepitjar la plaça de la Plana, els gegants de la ciutat amb els seus convidats, tornen a omplir els carrers i ho faran culminant amb una mostra de balls de gegants. Acompanyats dels Grallers del Pla del Bages XXL, gaudirem d’una gran tarda que tindrà com a punt final el tradicional Renaixement Gegant! A càrrec de les colles convidades i de la Colla de Geganters de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí