3 medalles d’or als Campionats de Catalunya Sots 16 d’atletisme

0
    21

Gran paper dels atletes de la UGE Badalona en el Campionat de Catalunya Sots 16, disputat aquest passat cap de setmana a Lleida sota una intensa calor. Dos dels atletes badalonins participants, van sumar un total de 3 medalles d’or.

Marc Garcia es va proclamar campió de Catalunya en dues modalitats; 100 m.ll. i 300 m.ll. Per la seva banda, Laia Zurita, que fa poques setmanes va rebre un reconeixement de la Federació Catalana d’Atletisme com a millor atleta de la seva categoria, va ser campiona als 300 m.ll.. La mateixa atleta badalonina va finalitzar al novè lloc la prova de 100 m.ll..

En aquest Campionat de Catalunya també van participar els atletes Eric Rodríguez i Hugo Habas, els quals van finalitzar 9è i 5è respectivament, a les proves de 300 m llisos i 1500 m obstacles.