30 minuts fa un reportatge on es parla de l’ultradreta a la policia de Badalona

  0

  El programa 30 minuts, un dels més prestigiosos en la història de TV3, ha emès el reportatge “Ultres d’uniforme”, producció que evidencia l’existència de militars d’ultradreta en llocs preeminents de les forces armades espanyoles.

  Malgrat que el govern espanyol ho nega sistemàticament, el reportatge demostra com a les forces armades espanyoles, així com a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil, encara hi ha una forta presència de membres d’ideologia d’extrema dreta.

  A nivell local, el cas més polèmic ha estat el de la Unitat Omega creada per Xavier Garcia Albiol quan era alcalde de Badalona. La unitat va ser dissolta durant el període en el qual Dolors Sabater va ser alcaldessa i activada novament després de la moció de censura que la va treure de l’alcaldia. Sabater apareix al reportatge i parla sobre el component de VOX que hi ha a la Guàrdia Urbana, encarnat per l’agend Ángel M, qui, segons Sabater, es presenta a xarxes com el número 2 del partit a la ciutat (veure captura de pantalla).

  “Aquest agent, vestit de Guàrdia Urbà, es dedica a treure llaços grocs de la ciutat. Sense anar d’uniforme, també ha tingut una participació activa en una campanya electoral en favor de VOX. I això no es pot fer per llei”, afirma Sabater. Podeu veure el documental sencer aquí.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí