4 persones detingudes i 5 més investigades, per diversos delictes a Badalona

  0
  G U.jpg

  Diverses unitats de la GuàrdiaUrbana van detenir aquest dimarts, un total de 4 persones, i 5 més investigades, per diferents fets delictius succeïts en diferents zones de la ciutat.

  — A l’avinguda Comunitat Europea, al barri de Montigalà, durant una identificació rutinària, vam detenir un home amb una ordre de judicial de recerca i detenció

  — Al carrer Mozart, al barri de la Pau, un jove va ser detingut quan circulava un ciclomotor robat el dia anterior i que va poder ser recuperat.

  — Al carrer Córdoba, al barri de Sant Roc, un altre jove va ser detingut per robar en l’interior de diversos vehicles estacionats. Es van recuperar eines utilitzades pels robatoris

  — Al carrer Quevedo, al barri de La Salut, un home va ser detingut per un delicte de violència de gènere, per agredir la seva dona a l’interior del seu domicili.

  — Al carrer Solsona, al barri de La Salut, dues persones van ser identificades quan intentaven ocupar un habitatge. Totes dues van quedar investigades.

  — Al Centre Comercial Màgic, una persona va quedar investigada per intentar sostreure d’una botiga, diversos elements electrònics

  — A l’avinguda Marquès de Mont-roig es va investigar una persona que resideix en un habitatge ocupat per defraudació de fluid elèctric.

  — Finalment, al carrer Bailèn, al barri de Bufalà, i pel mateix motiu, també es van instruir diligències penals contra una persona que també va quedar com investigada per defraudar l’aigua i la llum de la comunitat on resideix en un habitatge ocupat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí