Un partit per patir

    0
    76
    Foto: Eloy Molina.

    Partit molt important, aquest diumenge a la tarda, a l’Estadi. El Badalona se la juga davant el Cornellà, que és el segon classificat i es troba en un gran moment. Als escapulats no els val cap altre resultat que no sigui la victòria per escapar de les últimes posicions de la taula. L’empat a zero de diumenge passat a Terol, en el debut de Juanjo García a la banqueta, ha tallat l’hemorràgia provocada per les tres ensopegades seguides en els tres primers partits de l’any. Ara toca guanyar per no caure més avall de la quinzena posició, que és l’última que salva la categoria.

    Al davant hi haurà un senyor equip, que fora de casa només ha caigut una vegada: al Miniestadi, el 17 novembre. Aquesta és, a més, la seva darrera derrota. De fet, en les nou últimes jornades de lliga, el Cornellà ha guanyat set cops i ha empatat dos, mentre el Badalona aconseguia tan sols una victòria, dos empats i perdia els altres sis partits. Dues dinàmiques ben diferents, doncs, que diumenge es veuran les cares. “Són un equip molt intens i molt competitiu, com ho demostren les dades”, comenta Juanjo Garcia sobre el rival de diumenge. “Hem d’aprofitar que juguem a casa i mirar de sorprendre’ls fent coses diferents. El partit no tindrà res a veure amb el que vam jugar a Terol, intentarem competir bé”, afegeix.

    Contra l’estadística, el Badalona oposarà una necessitat, encara més gran que la del seu rival, de sumar els tres punts. Hi ha, a més, el precedent del partit de la primera volta, que els escapulats van estar a punt de guanyar al Municipal de Cornellà i va acabar en empat a un. Per altra banda, Juanjo Garcia no podrà comptar encara amb els lesionats Albert Estellés i Santi Magallán, mentre que la participació d’Achille Emana és una incògnita.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí