41 atletes de CorreBDN
participen a la Mitja Marató de Granollers

0
    69

06/02/2015 – Entre els badalonins, Xavi Giró va registrar la millor marca a la posició 425 i amb un temps de 1:24.07.

El passat diumenge, 1 de gener, va tenir cita la Mitja Marató de Granollers, una de les mitjanes més populars de Catalunya amb una distància de 21Km i certificada oficialment per la Federació Catalana d'Atletisme. En aquesta prova van participar més de 8.800 corredors, dels quals uns 41 eren badalonins de l'equip CorreBDN.

Entre els badalonins, el primer en arribar a la meta va ser Xavi Giró a la posició 425 i amb un temps de 1:23.51; 22 minuts més tard que el guanyador de la mitjà, que va ser el kenyà Wilson Kipsang (1:02.39). També cal destacar que per darrere de Giró, van arribar Edu Monterde (1:28.00) i Ramon Oña (1:28.53). D'altra banda, pel que fa a la classificació femenina, la primera en finalitzar la cursa va ser Olga Kotovska amb un temps de 1:13.18; 26 minuts abans que la badalonina Ariadna Batlle que va arribar a la meta a la posició 2.941 i en 1:39.56. CorreBDN és un equip amateur que practica el running, i al 2011 va disputar la primera cursa.