A l’Olímpic ha de ser una altra història

    0
    39
    McFadden, en el primer assalt al Palau Blaugrana. / David Grau

    Tarda de “playoffs” a l’Olímpic. El Divina Joventut encara no es vol acomiadar de la lliga ACB i buscarà forçar el tercer partit davant d’un Barça Lassa que va imposar la seva llei en el primer assalt (87-61). La Penya necessitarà igualar la intensitat i l’agressivitat dels blaugrana, que a més en el primer partit van tenir molt d’encert en el llançament exterior. La desigualtat física és un “handicap” i està fent patir els badalonins, que a més necessiten recuperar l’encert. Al Palau Blaugrana es van quedar amb un 34% en tirs de camp i cal millorar aquestes xifres per poder tombar els de Pesic.

    “Haurem de pujar el nivell, perquè si anem al nostre ritme, patirem, així que l’haurem d’incrementar per igualar el del Barça”, apunta Carles Duran, conscient que l’aspecte físic és determinant: “Vam sortir castigats físicament del primer partit, però juguem un partit de ‘playoff’ a casa, tenim una gran oportunitat i ens hem de recuperar. Treballarem i  millorarem per tenir opcions”.

    Neno, dubte, i Zagars, d’exàmens

    El matx començarà a les 7 de la tarda i en el bàndol verd-i-negre el dubte és la presència de Neno Dimitrijevic, que es va lesionar en el primer partit. Per sort les proves han descartat una lesió greu, però el base pateix una lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta que li pot impedir jugar. Si finalment no ho pot fer Thad McFadden haurà d’ajudar Laprovittola en les funcions de base, ja que Arturs Zagars tampoc hi serà. El letó està d’exàmens i el club ha prioritzat la seva formació. El base va demanar permís per poder anar al seu país a acabar la selectivitat i la Penya li va donar llum verda.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí