Prepelic s’exhibeix (33 punts) i lidera el primer triomf de la pretemporada

    0
    41
    Prepelic s'ha enfilat fins als 33 punts. / David Grau - CJB

    La Penya ha assolit el primer triomf de la pretemporada en imposar-se al BAXI Manresa a Sant Julià de Vilatorta (96-91). Els dos equips han protagonitzat un matx molt intens, que s’ha resolt a la pròrroga. Klemen Prepelic, amb 33 punts i 36 de valoració, ha tornat a evidenciar que enguany serà el líder ofensiu del Joventut, agafant el relleu de Nico Laprovittola. També ha destacat el turc Kerem Kanter (15 punts i 6 rebots), que ha millorat respecte partits anteriors, mentre que Luke Harangody ha tornar a deixar clar que és tota una garantia sota les anelles (16 punts, 7 rebots i 20 de valoració).

    Simon Birgander, tot i vestir-se de curt, finalment  no ha jugat. També han estat baixa Dawson i Joel Parra, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, i Conor Morgan, al Mundial amb Canadà. Arnau Parrado ha pogut gaudir de minuts amb el primer equip.

    El matx ha estat molt igualat i només en els primers compassos els manresans han obert una escletxa de 10 punts (21-31). La Penya, però, s’ha refet i ha pogut arribar al descans per davant (42-41). Tot ha continuat igual en la represa i això ha conduït el partit a la pròrroga, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 78. Ha estat en el temps extra que, finalment, el Joventut ha aconseguit decantar la balança al seu favor.

    Els àrbitres també han estat protagonistes del matx, assenyalant fins a 7 tècniques, 4 al Manresa i 3 a la Penya. El tècnic dels manresans, Pedro Martínez, ha estat expulsat.

     

     

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí