5 passos per aconseguir el nou abonament gratuït de Renfe Rodalies

  0
  65

  Ja estan disponibles els abonaments gratuïts de Renfe fins al 31 de desembre. Aquest bitllet és unipersonal i intransferible amb viatges il·limitats pels serveis de Rodalies, Rodalies Catalunya i Mitja Distància. Des de Renfe s’ha facilitat una sèrie de passos per tal d’obtenir el nostre bitllet de forma online, encara que també es pot fer presencialment a les taquilles de qualsevol estació de Renfe.

  1. Descarregar al teu dispositiu mòbil l’aplicació de ‘Renfe Cercanias’ i registrar-te l’APP.
  2. Seleccionar el teu nucli de Rodalies, desplegar el menú i seleccionar l’opció de “Comprar Billetes” i l’opció “Comprar”.
  3. Seleccionar l’estació d’origen/destí habitual. En el desplegable “Seleccione una tarifa”, s’haurà d’escollir el nou “Ab. Recurrente“.
  4. El QR generat es guardarà en el wallet de l’aplicació trobareu al menú “Comprar billetes“ – “Mis billetes”.
  5. Validar el teu QR a l’estació seleccionada per obtenir un abonament físic, sense cost, a les màquines d’autovenda o taquilla.

   

  Els requisits per obtenir el bitllet gratuït

  Per aconseguir l’abonament s’haurà de pagar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies i 20 euros si voleu un abonament de Mitjana Distància. La fiança serà retornada al cap de 4 mesos després d’entrar en vigor aquests abonaments de Renfe gratuïts, al mes de desembre, si l’usuari ha realitzat més de 16 viatges amb el seu abonament. El reembors es produirà utilitzant el mateix mètode amb el qual es pagui la fiança original.

  Recordem que també és possible adquirir el teu bitllet a la taquilla de qualsevol estació de Renfe, encara que així us podeu estalviar possibles cues. A Badalona, els primers dies d’entrada en vigor de la mesura, hi ha informadors de Renfe al costat de les màquines de venda de les estacions.

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí