50è aniversari de l’escola d’educació especial a Badalona

  0
  13

  L’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona (IMSP) ha organitzat per avui, dimecres 4 de desembre, un acte commemoratiu de l’inici del 50è aniversari de les escoles d’educació especial a Badalona. La jornada sobre l’”Educació especial i la inclusió a la ciutat” tindrà lloc al Museu de Badalona a partir de les 17 hores. Sota el lema “Som presents i obrim oportunitats“, l’acte comptarà amb conferències i taules rodones i finalitzarà al conjunt museïtzat Termes-Decumanus, on es farà un brindis pel 50è aniversari compartit amb les entitats badalonines que treballen en la protecció dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

  Escoles d’educació especial

  A Badalona l’escola Llevant atén 78 alumnes i l’escola Can Barriga a 68 en les diferents etapes: infantil de 3 a 6 anys i etapa bàsica de 7 a 21 anys.

  L’escola Maregassa compta amb 75 alumnes i imparteix educació postobligàtoria.

  L’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona (IMSP) compta amb uns 300 professionals que atenen a l’any prop de 9.000 persones, a través de 18 dispositius entre equipaments, programes i serveis. L’IMSP presta serveis educatius a l’alumnat que presenta necessitats educatives especials; gestiona serveis residencials i centres de dia, adreçats a persones grans, persones amb discapacitats físiques i psíquiques i persones amb problemes de salut mental; ofereix serveis d’atenció precoç a la infància amb trastorns de desenvolupament, així com atenció a la infància i adolescència en situació de risc greu o de desemparament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí