6 mesos sense supermercat dins el mercat de Pomar

  0
  57
  6 mesos és el total del temps que el mercat de Pomar porta amb el supermercat de l’interior tancat. La darrera setmana de setembre, aquest va tancar les seves portes, provocant una sèrie de problemes pels paradistes. “Hi ha un altre supermercat a l’altre costat de Pomar, a la carretera de la Conreria i la gent ja no passa per aquí per comprar-nos aliments, se’n van directament allà”, comenta a aquest Diari el Sr. Bernal, treballador al mercat. “Demanem a l’Ajuntament que es torni a obrir el supermercat perquè si no, no arribarem al mes d’agost. Això s’ha de solucionar ja”.
  Aquest dimarts el regidor Subirana es va reunir amb els paradistes afectats per aquest tancament i els va informar que els tècnics estaven treballant en el tema. “Però ja han passat 6 mesos”, apunta en Bernal. Una reclamació que podria tenir solució si algun altre supermercat s’oferís per ocupar aquest espai.
  Fonts de l’Ajuntament informen a aquest Diari, en aquesta línia, que el consistori vol treure un concurs perquè es presentin marques de supermercat. El guanyador, es quedaria aquest espai. “Els tècnics han de treballar-ho administrativament i esperem treure el concurs i adjudicar l’espai en pocs mesos.”, asseguren les fonts. Un concurs, per tant, que podria sortir abans de l’estiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí