60 judoques celebren l’Entrenament de Germanor de l’ASJUBA

  0
  ASJUBA.jpg

  09/03/2015 – Joves judoques de les Escoles Voramar i Betúlia i dels clubs de judo Amics Teià i Santa Perpetua de la Mogoda van participar en aquesta jornada lúdica-esportiva.

  L'Associació Judo Baetulo (ASJUBA) va organitzar dissabte l'Entrenament de Germanor, on els petits judoques de les Escoles Voramar i Betúlia i dels clubs de judo Amics Teià i Santa Perpetua de la Mogoda, van participar en una jornada lúdica-esportiva.

   

  Van entrenar en dos torns segons les edats, des de 5 a 12 anys, i van rebre una classe a càrrec del mestre de judo d'ASJUBA, Jordi García, que a la vegada és entrenador i cinturó negre 7è DAN, aplegant així un total de 60 judoques que van gaudir d'aquest esport de lluita de caire didàctic i psicopedagògic.

   

  D'aquesta manera, amb aquests iniciatives, els nen podran continuar la seva progressió esportiva i, si és possible, treure futurs campions. També, els nens i nenes guanyen en autoconfiança, proven les seves tècniques apreses al mateix temps que els pares poden veure la seva evolució esportiva.