680 ballarins fan possible el Campionat Europeu de Fit Kid a Badalona

  0
  55
  Fit Kid.jpg

  03/11/2015 – Entre els premiats, destacar els campions Antonio Remesal i Marina Rosello.

  El passat cap de setmana, del 30 d'octubre a l'1 de novembre, Badalona es va convertir en la capital europea de fit kid, on un total de 680 ballarins de totes les edats i de set països diferents (França, Itàlia, Hongria, Ucraïna, Rússia, Regne Unit i Espanya) van demostrar les seves millors habilitats en la dansa.

   

  El Campionat Europeu de Fit Kid, organitzat  pel Club Fit Kid Badalona i la Federació Internacional de la Dansa (IDF), es va inaugurar en mans d'entitats badalonines i de cultura popular i catalana com van ser els Bufons del Toc; en Jeroni, Badamar i la Dimonieta dels Geganters de Badalona; els Castellers de Badalona i l'Esbart Sant Jordi; però també amb la participació del Club Joventut Badalona. A més l'acte va comptar amb la presència del president d'IDF, Franco Ventura

   

  Tot seguit, al Palau Municipal d'Esports es donava pas a les competicions en solitari, duo i equip de les modalitats dance show, fit kid i hip hop; mentre que dissabte i diumenge va ser el torn de break dance, jazz funk i fantasia, entre altres.

   

  Entre els premiats, destacar el jove català Antonio Remesal, del Bun-Kay Gym de Ripollet, que es va proclamar campió europeu de fit kid. D'altra banda, Marina Rosello es va proclamar campiona en la mateixa modalitat.