8 pòdiums de la UGE Badalona al Campionat de Catalunya

0
    63
    UGE Badalona

Els atletes veterans de la UGE Badalona van participat al Campionat de Catalunya Màster Individual i de Relleus que es va disputar dissabte a la Pista de Serrahima (Barcelona). La jornada va ser tot un èxit, amb un total de vuit medalles.

A la prova de 800m de la categoria M-35, en Bruno Paz es va proclamar Campió de Catalunya amb un temps de 2:08.86’. A la categoria de M-40 l’atleta Abrahan Monroy va assolir el bronze amb un registre de 2:16.11’. I en categoria femenina W-45, la Sonia Rodríguez va ser Sotscampiona de Catalunya de 800m amb una marca de 2:44.64’. La Sonia també va celebrar la medalla de plata de la prova de 1.500m amb un registre de 5:38.31’.

La Silvia Cortés va ser doble Campiona de Catalunya de les proves de 100m i 200m en categoria W-55. Als 100m l’atleta va ser or amb un registre de 14.42’ i al 200m, el títol una marca de 30.42’.

L’equip masculí de relleus de 4x400m format per Alberto González, Abrahan Monroy, Rubén Ortiz y Bruno Paz, va aconseguir el Campions de Catalunya de la prova amb un registre de 3:59.98’. Finalment, l’atleta Rubén Ortiz va ser or als 3.000m obstacles de categoria M-40 amb una marca de 11:18:08’. | Marta Guirao (UGE Badalona)