9a Edició del Campus Improve Paco Redondo

  0
  139

  Es desenvoluparà en dos torns (26-30 Juny i del 17-21 Juliol) i comptarà amb la visita de Joel Parra.

  El badaloní i recent campió de la Euroleague Paco Redondo, desenvoluparà en el Poliesportiu La Colina la 9a edició del campus que porta el seu nom amb la col·laboració de Improve Sports.

  A causa del volum de participants d’edicions anteriors,  es realitzaran dues edicions de campus. Per a Paco Redondo “primer de tot m’agradaria agrair als pares i mares la confiança que ens donen any rere anyi l’esforç que fan per a poder brindar als seus fills i filles una setmana de bàsquet. Per a mi és una setmana molt especial, m’agrada molt tornar a sentir la base, posar-me amb categories inferiors, i dedicar-los 3 hores al dia a la màxima intensitat durant els cinc dies de cada torn que al cap i a la fi és el que he fet sempre.

  El retrobament amb molts repetidors d’edicions anteriors any després d’anys, és de les millors sensacions que em deixa el campus. Volem que el planning diari es basi en un entrenament a tots els grups a primera hora del matí, que després combinarem amb una sèrie d’exercicis dissenyats com a complement al treball marcat en una segona sessió, i finalment acompanyat d’un treball específic de preparació física i prevenció de lesions. Enguany, analitzant durant edicions passades i vist en partits de categories inferiors, intentarem desenvolupar millors spacing del joc per al desenvolupament individual i el combinarem amb diferents situacions de tir que es generen en els partits”.

  Com cada any, aquesta edició també comptarà amb premis individuals com a reconeixement al treball realitzat i col·lectius de la summer league, competició adjunta a la part final de la sessió on s’organitza una lliga d’estiu on participen per categories i fomenten la competició.

  Finalment també hi haurà diferents sortejos, on estarà entre altres coses: sorteig d’una samarreta del Reial Madrid Bàsquet signada per tots els seus components, samarretes d’altres equips i dues entrades per al Barça- Madrid tant d’ACB i Euroleague i que ja enguany han pogut gaudir els guanyadors de l’edició passada.

  Les inscripcions es poden fer a:
  https://www.improvesports.net/producto/ix-campus-post-temporada-de-paco-redondo/ o via telèfon: 601 20 16 00 (Joan Tallada)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí