A Olot no es pot tornar a caure

  0
  PREVIA.jpg

  13/02/2016 – Després de la dolorosa derrota davant l'Hospitalet, a Montigalà, el Badalona troba un altre rival directe en el seu camí: l'Olot, avant-penúltim classificat a la lliga. Els de La Garrotxa rebran els escapulats al seu camp en un altre duel de més de tres punts.


   

  Després de la dolorosa derrota davant l'Hospitalet, a Montigalà, el Badalona troba un altre rival directe en el seu camí: l'Olot, avant-penúltim classificat a la lliga. Els de La Garrotxa rebran els escapulats al seu camp en un altre duel de més de tres punts.

  Serà el diumenge, a les quatre de la tarda, amb arbitratge del valencià Iván Caparrós Hernández. "Estem bé, amb molta ràbia després de perdre com es va perdre diumenge passat, però segurs de nosaltres mateixos", manifestava Manolo González a aquest diari. "Sobretot a la segona part, vam fer ocasions, arribant des de la banda i rematant a porta. Crec que vam jugar bé", lamentava el tècnic, en comentar els tres punts perduts davant l'Hospi.

  En opinió de González, el duel de diumenge es presenta tan complicat com tots els que s'han de jugar fins al final del campionat. "Tant se val el rival, et pot guanyar qualsevol equip. I podem guanyar també a qualsevol", assegura. En tot cas, el calendari immediat no és gens fàcil: l'Hércules, l'Alcoià i el Lleida visitaran Montigalà durant les properes jornades, i l'Atlètic Llevant i el Vila-real B rebran el Badalona. "Aquest és el tram en el qual vam fer més punts a la primera volta", comenta, optimista, l'entrenador escapulat. "El seu joc ens afavoreix", afegeix.

  La baixa més significativa per al partit de diumenge serà, precisament, la d'un exjugador de l'Olot, Rubén Canelada, que estarà sis setmanes fora dels terrenys de joc per culpa d'un trencament parcial del lligament lateral intern. Tampoc podrà jugar David Serrano, encara lesionat, ni José Miguel Perona, sancionat. Ibón Guitérrez, Alberto Carroza i Sergio Olmeda estaràn recuperats, tot i que no és d'esperar que surtin d'inici.