A partir d’avui cal renovar l’abonament gratuït de Renfe: t’expliquem com fer-ho

  0
  64

  A partir del divendres 1 d’agost ja cal tenir el nou abonament

  Els usuaris de Renfe ja poden obtenir els abonaments gratuïts per viatjar a Rodalies i Mitjana Distància durant l’últim quadrimestre de 2023. Segons ha informat Renfe, es podran adquirir a través de l’aplicació de Rodalies Renfe, mentre que els de Mitjana Distància, al web de Renfe i els canals de venda habituals.

  Durant el segon quadrimestre de l’any, Renfe va vendre més d’un milió d’abonaments, la gran majoria corresponents a títols de Rodalies. Amb aquests abonaments els usuaris es podran desplaçar-se de franc entre l’1 de setembre i el 31 de desembre d’aquest any.

  Com renovar l’abonament gratuït de Renfe?

  Tot i ser gratuït, per adquirir l’abonament cal seguir una sèrie de passos. S’ha de dipositar una fiança de 10 euros en el cas dels Serveis de Rodalies i de 20 euros pel Servei de Mitja Distància convencional. El pagament amb targeta permetrà la devolució automàtica de la fiança (amb la condició que s’hagi fet un mínim de 16 desplaçaments durant el període de quatre mesos).

  Per a nens menors de 14 anys que no tenen DNI, s’ha creat un abonament recurrent per als Serveis de Mitja Distància. El pare, la mare o el tutor poden adquirir, mitjançant el NIF, el NIE o el passaport, un màxim de quatre abonaments de nen per a un origen i destí durant el període de validesa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí