A un punt de play off

0
    84

El Badalona s’ha situat a un punt de la zona de play off després de vèncer a la Rapittenca per 3 a 1. Els escapulats van ser els gran dominadors del partit, malgrat les condicions adverses del camp com a conseqüència de la pluja que va caure durant tot el dissabte.

Una rematada d’Estellés va donar el primer avís al porter visitant. Al minut 17, Dani Homet feia el primer gol amb la rematada d’un córner. El partit es posava de cara, i més quan la Rapitenca es quedava amb deu homes. Mario veia la targeta vermella per una dura entrada sobre Adri Rivas, jugador que havia d’abandonar el terreny de joc. Malgrat la superioritat numèrica, el Badalona va viure els seus pitjors minuts, amb aproximacions visitant cap a la porteria de Craviotto.

El Badalona va sortir de vestidors amb la intenció de sentenciar el partit, així ho va intentar KIlian Duran. L’entrada del juvenil Willy va donar una punta de velocitat al joc ofensiu. Fruit d’una jugada seva arribava el segon gol, obra de Batanero. L’ex escapulat Mousa donava un punt d’emoció al partit, però ja al minut 88, Dani Homet aprofitava el rebuig del porter a xut de David Jiménez, per establir el resultat definitiu.