A una ronda de tornar a fer història (0-3)

0
    33
    Xavi Gar´cia

De ser-hi a la corda fluixa davant el Sant Gabriel i obtenir amb arguments sòlids el bitllet per a la quarta eliminatòria. El Seagull es troba a 90 minuts d’igualar la seva millor temporada a la Copa Catalunya: semifinals. El conjunt de Jordi Ferrón va vèncer l’Europa al Nou Sardenya per 3 gols a zero i s’enfrontarà aquest diumenge al Sant Pere a antepenúltima ronda ha demostrat la seva categoria d’equip de Primera B i s’ha classificat per a la quarta ronda de la Copa Catalunya, eliminant l’Europa.

El partit al camp escapulat va arrencar excels a favor de les badalonines. Carla Morera va avançar el seu equip al minut 2 després d’una errada local. Tot i el gol matiner, el ritme del partit ha estat local, amb una primera meitat prou equilibrada. Amb el pas dels minuts, el Seagull va trepitjar encara més camp rival i mostrant-se superior, però sense moure’s més el marcador abans del descans.

A la represa, va arribar la sentència del conjunt de Ferrón, amb gol de Mar Torras. Amb aquesta diana, el Seagull va tenir una segona meitat més còmoda i va sentenciar el duel i l’eliminatòria al minut 72, amb 0 a 3 obra de Núria Garrote, enfront d’un Europa a qui li van acabar faltant forces. Amb el xiulet final, victòria i accés a quarts de final, on ja espera el Sant Pere Pescador.

“Hem tornat a fer un bon partit, hem estat superiors però han tingut moments on ens han collat i han tingut arribades. Estic molt content amb les jugadores. Fins que no tanques el partit, pateixes. L’Europa és un bon equip i si no obres escletxa, pot arribar un error. Però hem controlat el partit tota l’estona”, va valorar Ferrón.