Abalde: “L’afició torna a estar il·lusionada”

  0
  JOV-UCM (1).jpg

  05/01/2016 – El jugador verd-i-negre valora l’impacte que ha ocasionat el triomf contra l’UCAM (94-84) dins del vestidor badaloní.

   

  Després de moltes setmanes sense assolir els objectius, el FIATC Joventut podria segellar la sisena victòria del curs davant el Múrcia, retrobant-se amb els aficionats amb una gran actuació col·lectiva.

   

  “Estàvem en un mal moment i la veritat és que tots teníem amb moltes ganes de tornar a guanyar. Últimament, a casa l’equip no estava oferint la millor imatge possible, però contra l’UCAM  va ser diferent. Vam estar més actius i jugant amb caràcter”, relatava Alberto Abalde, pensant ja en el pròxim desplaçament a las Palmas.

   

  “Aquest resultat ha servit perquè l’entorn i l’afició tornin a tenir esperances i s’il·lusionin amb l’equip un altre cop. Nosaltres continuarem treballant com fins ara i estic segur que anirem cap endavant”, afegia l’aler gallec, el qual cada vegada està assolint més rodatge a la Lliga Endesa.

   

  Segons Abalde, l’encontre contra l’UCAM Múrcia seria “realment positiu” pels interessos de la Penya. “L’equip va tornar a construir el joc des de la defensa i en atac es va tenir encert. Es va jugar col·lectivament, compartint la pilota”, assegurava el jugador format al planter.

   

  Ara, un cop tallada la mala dinàmica, el FIATC Joventut buscarà ampliar la seva situació i estabilitzar la trajectòria que l’equip verd-i-negre està traçant a la Lliga Endesa. Resten tres jornades pel final de la primera volta i, amb tot obert, el bloc badaloní només buscarà continuar recuperant sensacions.

   

  “En Salva ja ho havia advertit des de feia setmanes. Jugar amb una motxilla gran de derrotes no és senzill. Ara això per fi s’ha trencat i podrem treballar contents i amb més calma”, valorava Abalde en una de les primeres sessions d’entrenament de la setmana.