Abalde: “L’afició vol veure’ns lluitar”

  0
  JOV-EST (6).jpg

  31/01/2016 – L’aler format al planter del FIATC Joventut disputa el seu millor partit a la Lliga Endesa, marxant fins als 18 punts (5/6 en triples).

   

  En el duel de planters contra Movistar Estudiantes, Alberto Abalde apareixeria des de més enllà del 6.75 per decantar el partit. El jugador gallec, company d’algunes joves de l’Estu a les seleccions inferiors d’Espanya, superaria tres rècords personals davant els col·legials: millor valoració (21), sèrie de triples (5/6) i xifra de punts (18).

   

  “L’afició de la Penya és molt exigent, perquè aquí s’han viscut coses molt grans. Nosaltres hem d’estar a l’alçada de passat del club i, com a mínim, deixar-nos la pell en cada partit”, valorava Abalde després de brillar davant el Movistar Estudiantes.

   

  L’exterior verd-i-negre destacaria la bona tasca col·lectiva duta a terme pel FIATC Joventut per tal d’aturar l’atac del rival. “Crec que l’equip ha estat molt bé en defensa i això a la gent li ha agradat. L’espectador vol veure’ns lluitar. A banda de defensar, hem pogut tenir encert exterior i jugar amb alegria. El partit ha estat molt bo”, reconeixia l’aler.

   

  A nivell personal, Abalde viuria el seu millor dia des que va debutar a la Lliga Endesa. “Estic content. Fa molt temps que treballo per arribar aquí i tenia ganes que m’arribés un partit quasi rodó. És un premi que crec que em mereixo”, declarava el jugador de la Penya des del vestidor de l’Olímpic.

   

  Amb la victòria sumada contra l’Estu i el bon joc mostrat durant la segona meitat, els jugadors del FIATC Joventut tindrien la sensació d’haver-se retrobat amb l’afició. “L’afició no ens havia deixat, però necessitem oferir una bona imatge cada cop que juguem aquí”, apuntava Alberto Abalde.

   

  Segons l’aler, malgrat els mals resultats acumulats “la nostra mentalitat mai s’ha vist afectada, tot i que amb tantes derrotes seguides sí que es perd la confiança en alguns aspectes del joc”. “Ara estem tornant a jugar bé, després de tres setmanes molt dures d’entrenaments”, deia per acabar un Abalde esperançat amb el futur que li espera al grup.