Abraham dóna al Badalona tres importants punts

0
    31

04/03/2013 – En un partit massa intermitent del Badalona, que va acabar patint en excés durant la segona part, Abraham va ser de nou determinant perquè l'equip aconseguís guanyar 1-0

Ja són dues les victòries consecutives del Badalona al Camp del Centenari. Dos triomfs que permeten mirar amb optimisme i tranquil·litat cap a un horitzó en què la salvació sembla més segura que un mes enrere. En qualsevol cas, enguany la temporada es més llarga que mai i l'equip es veu en l'obligació de no donar per aconseguit l'objectiu. Encara resten deu partits i la permanència ha de seguir treballant-se. Això sí, els sis punts aconseguits com a local contra Vila-Real B i Binissalem han permès evitar que l'equip s'ofegués en el fons del pou classificatori,

L'inici del duel d'ahir contra el Binissalem va ser una continuació exacta del bon moment de joc que travessa el conjunt badaloní. L'equip va començar confiat i segur de les seves possibilitats, decidit a marcar el territori i posar les coses de cara des del principi. El cuer va veure com el Badalona el dominava i l'apressava en les immediacions de la seva porteria. Ofensivament els de Càmara fluïen amb naturalitat. Les jugades sortien i s'aconseguien acabar les accions. Al minut onze, Abraham va materialitzar el gol que confirmava el bon inici de partit local.

El domini betulià i les ocasions van agreujar-se després del gol inicial. Al 19, Pelegrí va tenir en les seves botes la sentència. L'àrbitre va xiular un penal que el central no va aconseguir transformar. Però l'equip va seguir buscant el segon gol que donés la tranquil·litat definitiva. El Binissalem seguia molt tocat i jugava a expenses dels errors del Badalona. Però els balears van aconseguir arribar a vestidors sense rebre cap altre gol.

Això va ser determinant perquè en la segona meitat els visitants es creixessin una mica i aprofitessin la relativa baixada de nivell del Badalona. Els de Càmara van relaxar-se involuntàriament i això va generar en el rival l'aspiració d'un empat que només tenien a un gol de distància. Els balears van fer una segona part notable, en què segurament van merèixer l'empat per insistència i caràcter. El Badalona va haver de defensar-se llavors, adonant-se que s'havia perdut l'espurna de la primera part en atac. Finalment, el gol d'Abraham va acabar sent l'únic del partit.

El Badalona té ara 34 punts, que són sis més que l'Oriola que ocupa la plaça de promoció de descens i vuit més que Mallorca B i Constància, que van perdre els seus respectius compromisos. En la jornada vinent els de Càmara tindran un compromís important, visitant a un Mallorca B que vol retallar la diferència que els separa del conjunt badaloní.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Marcos; Sobreagrau, Pelegrí, Gallardo, Bermudo; Borja Abenia (Javi Moreno 79'), Xavi Muñoz, Cortés (Gabri 55'), Abraham; Yagüe, Bueno (Quintillà 62')

Binissalem: Fons; Calonge, Caio, Óscar, Salas (Ángel 86'), Contreras (Moya 68'), Tomás, López, Forteza, Tito (Noceras 46'), Paco Plata

Àrbitre: Ortiz Arias. Grogues: Bueno, Marcos, Borja, Bermudo (Badalona); Óscar, Calonge, Paco Plata (Binissalem)

Gols: 1-0, Abraham (minut 11)