Actualització: El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya concedeix a TUSGSAL les mesures cautelars sol·licitades

  0
  62

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha concedit les mesures cautelars sol·licitades per la companyia badalonina Tusgsal amb relació a la prohibició de contractar amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant 24 mesos imposada a finals de juliol, després de la interposició del recurs contenciós administratiu contra la resolució de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO). Aquestes mesures cautelars eviten que es faci efectiva tant la prohibició de contractar com també el pagament de la multa de 2,5 milions d’euros, imposades per l’ACCO, per pràctiques contràries a la competència succeïdes l’any 2009, mentre dura la tramitació del recurs. En una nota de premsa, el Consell d’Administració de TUSGSAL considera la resolució contrària a dret, desproporcionada i injusta, ja que afecta greument la viabilitat d’una empresa d’economia social del territori, de la qual depenen més de 1.000 famílies. La prohibició de contractar podria afectar el 75% de la facturació de l’empresa de Badalona.

  A més, TUSGSAL considera que la prohibició de contractar és una mesura excessiva en atenció a la conducta investigada i posa en greu perill el futur de l’empresa. Els fets van succeir l’any 2009, quan l’actual director general no formava part de la companyia, el Consell d’Administració estava format per membres que en la seva majoria ja no formen part de TUSGSAL i l’actual president era treballador, i ni tan sols era soci

   

   

  28/07/21 TUSGSAL recorrerà la resolució de l’ACCO en l’expedient Aerobús 2 que amenaça greument la viabilitat de la companyia

  TUSGSAL, empresa d’economia social amb seu a Badalona, ha anunciat avui que recorrerà la resolució publicada per l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) i sol·licitarà mesures cautelars per a evitar que es faci efectiva. La resolució sanciona a TUSGSAL amb una multa de 2,5 milions d’euros i li imposa la prohibició de contractar amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant 24 mesos per pràctiques contràries a la competència succeïdes en 2009.

  El Consell d’Administració de TUSGSAL considera la resolució contrària a dret, desproporcionada i injusta, ja que afecta greument la viabilitat d’una empresa d’economia social del territori, de la qual depenen més de 1.000 famílies. La prohibició de licitació imposada per la ACCO podria afectar el 75% de la facturació.

  A més, TUSGSAL considera que la prohibició de contractar és una mesura excessiva en atenció a la conducta investigada i posa en greu perill el futur de l’empresa. Aquesta circumstància és encara més greu si es té en compte que els fets van succeir en 2009, quan l’actual director general no formava part de la companyia, el Consell d’Administració estava format per membres que en la seva majoria ja no estan vinculats amb TUSGSAL, i l’actual president de la companyia era treballador, però ni tan sols era soci.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí