Adèu play-off

0
    54

El Badalona cau a Mallorca i s’acomiada del play-off. L’equip escapulat es veu superat pel campió del grup tercer i queda a cinc punts de la quarta posició.

El gol matiner d’Abdón ha posat coll amunt el partit i el Badalona, tot i que ha plantat cara, no ha pogut empatar. Per acabar-ho d’adobar, poc abans del descans Aridai ha signat el 2-0 i ha posat les coses encara més difícils.

La superioritat del Mallorca s’ha fet palesa també en la segona part: tot i que el gol ha rondat la seva porteria, ha acabat fent el 3-0 en una acció de Salva Sevilla. El Badalona ha marcat el gol de l’honor en el tram final, després d’una jugada a pilota aturada.

Fitxa tècnica:

Mallorca: Reina, Sastre, Bonilla, Raillo, Xisco, Pedraza, Aridai (Gamez, 79’), Salva Sevilla, Abdón (Faurlin, 71’), Álex López, Lago Junior (Ndi, 87’).

Badalona: Marqueta, Álvaro Vega, Héctor Camps, Robusté, Moyano, Maestre, Albarrán, Toni Lao (Serramitja, 68’), Robert Simón (Adri Rivas, 56’), Rubén Sánchez (Segura, 77’), Néstor Querol.

Gols: 1-0 Abdon Prats (3’), 2-0 Aridai (40’), 3-0 Salva Sevilla (74’), 3-1 Héctor (83’).

Árbitre: Raúl Chavet García. T.G: Xisco Campos i Robert Simón.