L’entitat Tornem-hi! creu que Badalona no és una ciutat segura pel col·lectiu LGTBIQ+

  0

  Diumenge, l’entitat Tornem-hi!, que defensa els drets de la comunitat LGTBIQ+ a Badalona, va denunciar a través del seu compte oficial de Twitter una agressió mentre persones membres de l’entitat es trobaven decorant les catifes tradicionals de la festa del Corpus.

  L’agressió es va produïr per part de dos joves d’uns vint anys, a Dalt la Vila, que van llançar pedres a unes noies de l’entitat que estaven incloïnt les lletres i el símbol LGTBIQ+ a la catifa. Per sort, les noies no van resultar ferides.

  Les noies que van patir l’atac, han manifestat a un vídeo que “us hem vist les cares i, si llegiu això, que sapigueu que res ens para i no ens feu por”.

  Invisibilitat a la ciutat

  Degut a aquests fets, avui, el col·lectiu LGTBIQ+ de Badalona ha comunicat en una nota de premsa oficial la seva condemna i denúncia dels fets ocorreguts el passat diumenge.

  L’entitat Tornem-hi! posa de manifest que Badalona no és una ciutat segura pel col·lectiu LGTBIQ+.

  Des de Tornem-hi! també volen deixar clar que la fundació d’aquest grup va ser totalment necessària “davant l’absoluta invisibilitat de la nostra realitat a la ciutat”. Ara han agafat força per visibilitzar aquesta discriminació i reivindicar els seus drets.

  El col·lectiu també assegura que es denunciarà cada agressió patida i que continuaran lluitant per una ciutat lliure de discriminacions.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí