Així torna de l’aturada nadalenca el Badalonès

  0
  xavi.JPG

  09/01/2014
  Els Dimonis visiten pistes complicades aquest mes de gener

  De la mà de Xavi Grau, l'entrenador del Badalonès, coneixem com ha tornat l'equip a la feina després d'una dies de festa
   

  Heu jugat algun amistós aquests dies?
  No n'hem fet cap per falta d'efectius. Només hem realizat entrenaments

  Aquesta aturada de gairebé un mes, ha anat bé per recuperar jugadors, o malament perquè us ha tallat el ritme?
  Penso que anàvem ja una mica al límit físicament les últimes setmanes, pensem que el descans haurà sigut positiu sempre i quan el treball que relitzem sobretot aquests 15 dies de gener ens permeti recuperar el ritme. Restem a l'espera de saber si ja podrem comptar amb Jimeno i Arqué que van causar baixa les últimes setmanes.

  Quins són els vostres objectius a curt termini?
  Tenim un calendari prou complicat aquestes properes setmanes: desplaçaments a camp de CESET (1 única derrota com a local) La Garriga i l'Onyar, que encara estan invictes a casa. Rebem a casa equips actualment de zona baixa que sempre a la 2a volta son perillosos (Tiana i Cabrera) i dos equip que estaven en bona dinàmica (Neus i Palamós). Venint de 2a catalana creiem que com a objectiu imminent ens marquem arribar el més aviat possible a les 15 victòries que asseguren la permanència. Un cop les assolim veurem si ens podem plantejar alguna cosa més.

  Des de l'inici de temporada fins ara, que és el millor que ha fet l'equip?
  Sense dubte el que ha fet millor l'equip és competir les 13 jornades i no baixar el cap en cap partit on hem viscut moments complicats amb diferències en contra de 10-15 punts que hem pogut remuntar per acabar guanyant o com a mínim tenir opcions fins a l'últim minut.

  Què és el que més ha de millorar?
  Segurament ser més autocrítics ens ajudarà a crèixer, centrar-nos en tot allò que fem bé per potenciar-ho i sobretot el que fem malament per millorar-ho. Cal oblidar factors externs que no podem controlar per estar centrats en el nostre joc. D'altra banda l'equip creiem que ha de fer un pas endavant a nivell defensiu en aquesta segona part de la temporada.

  Un propòsit pel 2014?
  El propòsit que ens marquem és seguir treballant igual o millor que fins ara, tot demanant que ens respectin les lesions que l'any passat ens van castigar en aquesta fase de la temporada que comencem. Estem convençuts que això ens permetrà seguir competint cada setmana