Ajornada la representació de ‘L’esquella de la torratxa’ al Zorrilla

  0
  photo104.png

  31/10/2014 – L'espectacle de la companyia Egos Teatre, que s'havia de representar avui, ha quedat anul·lada a causa de la malaltia d'un dels actors.

  L’obra de teatre L’Esquella de la Torratxa, que aquest divendres 31 d’octubre s’havia de representar al Teatre Zorrilla, s’ha anul·lat a causa de la malaltia d’un dels seus actors.

   

  L’espectacle de la companyia Egos Teatre, que estava programada dins de l’abonament A de la programació professional del Centre d’Arts Escèniques de Badalona, s’ha traslladat al diumenge 28 de desembre, a les 19 hores, en el mateix teatre.

   

  Les entrades adquirides per a la funció de demà divendres seran vàlides per al proper dia 28 de desembre. Les persones que no puguin assistir a l’actuació programada en aquesta nova data podran tornar les entrades i se’ls abonarà el seu import.

   

  Les devolucions de les vendes efectuades a les taquilles es retornaran des de les mateixes taquilles del Teatre Zorrilla (carrer Canonge Baranera, 17), de dijous a dissabte, durant el mes de novembre en horari habitual.

   

  Les devolucions de les vendes realitzades a través de Ticketea (Internet o telf. 902 044 226) es realitzaran automàticament un cop notificat per correu electrònic.

   

  Per a més informació sobre la devolució de les entrades es pot trucar al Teatre Zorrilla. Tf. 93 384 40 22, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.