Ajuntament i Sant Josep acorden reformes per seguir fent ús de la pista de bàsquet dos anys més

  0
  56
  sant josep.JPG

  11/07/2012 – Després de revisar de l'edifici amb tècnics municipals, la pista de bàsquet serà reformada per continuar utilitzant-la dos anys més; l'hoquei serà traslladat a Can Cabanyes i els procediments amb la resta d'activitats s'han d'acabar d'estudiar.

  El Centre Parroquial Sant Josep ja va anunciar la passada setmana que havia començat a reunir-se amb l’Ajuntament per tal de revisar, amb els tècnics municipals i un enginyer contractat, l’estat de l’edifici i, a partir d’aquí, elaborar un pla d’adequació i determinar quines eren les mesures a prendre.

   

  Fonts municipals van assegurar a finals de la setmana passada que s’havia arribat a una acord per dur a terme una sèrie de reformes a la pista de bàsquet amb l’objectiu que aquesta pugui ser utilitzada durant dos anys més. Cal recordar que el centre parroquial aglutina bona part de la seva activitat al voltant del CB Sant Josep, amb una base i escola molt importants i amb un primer equip que va aconseguir ascendir a categoria EBA fa escasses setmanes.

   

  Així doncs, el centre no haurà de tancar de forma imminent, almenys no en la seva totalitat. L’hoquei sí que deixarà de ser practicat enguany a l’edifici i passarà a ser desenvolupar al complex esportiu de Can Cabanyes, unes instal·lacions de nova factura inaugurades fa poc més de dos anys. Quant a la resta d’activitats que fins ara acollia el centre, Ajuntament i Centre Parroquial han de continuar trobant fórmules per solucionar els problemes i traslladar-les a punts alternatius de la ciutat.