Ajuntament i Seagull signen un acord de patrocini

  0
  28
  CE Seagull

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la presidenta del Club Esportiu Seagull Badalona, María del Pilar Ruiz Hernando, han signat aquest dijous un acord de col·laboració que permetetrà “la consolidació del primer equip en la categoria actual (Reto Iberdrola) i construcció d’un primer equip que pugui, en el futur, portar al club a la 1a Divisió Nacional de la RFEF“.

  Segons aquest acord, l’Ajuntament de Badalona es compromet a consignar una partida de 145 000 euros al Pressupost Municipal per establir un contracte de patrocini amb el CE Seagull com a suport econòmic indispensable per la consolidació del primer equip.

  Per la seva banda, el Seagull es compromet a continuar treballant en la promoció del futbol femení com ho ha fet fins ara. També a consolidar un projecte sòlid i competitiu que ajudi a projectar a Badalona com a ciutat referent en el món de l’esport femení i dels seus valors.

  D’altra banda, l’Ajuntament i el Club Esportiu Seagull col·laboraran perquè el club pugui disposar dels horaris i dels espais necessaris per al seu futbol base al Camp de Futbol de Montigalà.

  En qualsevol cas, la voluntat és que no es podran reduir respecte dels actuals. A més, el Seagull es compromet a col·laborar amb l’Ajuntament de Badalona en totes les campanyes en favor de la igualtat i diversitat que s’organitzin per part de les diferents àrees de govern de la Corporació Municipal.

  Comissió de Seguiment 

  L’Ajuntament de Badalona i el CE Seagull constituiran una Comissió de Seguiment d’aquest Protocol d’Acords amb una convocatòria mínima d’una sessió per semestre per fer el corresponent control del compliment dels acords i com a eina de resolució davant possibles conflictes i incidències.

  Per a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol: “aquest acord posa els fonaments de la consolidació del club i referma la projecció de les gavines a l’esglaó més alt del futbol femení“.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí