Alba Gordo: “M’agrada que la Lliga tingui aquesta competitivitat perquè ens ajuda a millorar”

  0
  27
  DSC07404.JPG
  Durant la primera temporada de Jordi Ferrón a la banqueta del Seagull, la classificació per la promoció d’ascens a Primera Divisió pràcticament no va tenir cap emoció. Les ‘gavines’ van aconseguir el bitllet amb molt de marge. Un any rere, l’Europa fa ver la guitza a les badalonines fins al tram final però el Seagull es va imposar  per segon any consecutiu. Aquest curs, el grup III de Segona és el més disputat de les darreres campanyes, amb Collerense i AEM com a principals amenaces blaves. 
  “Tots els equips es regeneren i les aspiracions són majors cada temporada. Aquest curs és un dels més competitius. A nivell personal m’agrada aquesta competitivitat perquè t’ajuda a millorar com a equip”, assegura la capitana del Seagull Alba Gordo. 
  Nou jornades són les finals que li resten al conjunt de Ferrón per confirmar la promoció d’ascens i, de retruc, una històrica Lliga a Segona Divisió. “Cada partit és una final. Resten nou duels i la classificació està molt igualada a la part alta i a la part baixa de la taula. Cada partit sempre suma”, afegeix Gordo. El Seagull defensa la primera posició amb 39 punts, el Collerense acumula 37 i l’AEM 31. En aquest grup reduït d’equips, també hi són Barça B i Espanyol B, jutges de la competició. El Seagull lluitarà per aconseguir l’ascens en un tercer intent: “a la tercera ho hem d’aconseguir Amb esforç i treball cada partit ha de ser una final i ha de ser nostra. Depenem de nosaltres mateixes. Intentem competir al màxim per aconseguir l’objectiu, si pot ser Lliga i Playoff molt millor.”, defensa la capitana badalonina. 
   
  El Sant Gabriel, pròxima final 
  El Sant Gabriel serà el pròxim partit que haurà de superar el Seagull per tancar una jornada més en primera posició. Aquest serà el primer duel veïnal a l’Estadi Municipal de Badalona (Diumenge, 12 hores). 
   
  Un any al Nou Municipal
  Aquest mes de març, les ‘gavines’ sumaran un any al Nou Municipal de Badalona, la nova llar blava. “El canvi de terreny de joc ha estat molt positiu. Entrenament dos dies a la setmana i si podríem entrenar tres millor. Les dimensiones del camp són un punt a favor que tenim. Ja estem adaptades”, defineix Gordo.