Alba Gordo salva un punt ‘in extremis’ i evita la segona desfeta a l’Estadi (2-2)

0
    29
    Xavi Garcia

El Seagull comença a despenjar-se massa d’hora del grup capdavanter de la classificació. S’ennuega amb els equips de la zona baixa de la taula. i així ha ocorregut per tercera vegada aquesta temporada.
    En la jornada anterior, les ‘gavines’ van salvar un punt contra el penúltim equip, el Parquesol castellanolleonès. El conjunt ‘taronja’ no va sumar la segona victòria del curs per ben poc. La capitana del Seagull, Alba Gordo, ho va evitar als minuts finals.

Tot i que les badalonines van ser les protagonistes del joc a l’Estadi davant el Parquesol, no van tenir prou amb el domini del partit i la possessió de la pilota per sumar una nova victòria. El conjunt d’Ana Junyent va mantenir aquesta dinàmica durant tot l’enfrontament i va crear ocasions, sense l’encert final que frena les badalonines des de fa diverses jornades.

Durant les dues primeres jornades de Lliga com a locals, l’olfacte golejador badaloní va ser excels. En els darrers partits ha estat escàs. «Estem tristes i decebudes perquè, una vegada més, no hi ha manera que la pilota entri», explica l’entrenadora.
    El Parquesol es va avançar al marcador al primer temps amb un gol en pròpia porteria de Barea. Tot i això, Pilar Garrote va igualar el matx dos minuts més tard.
    En el tram final, les de Valladolid van marcar l’1-2 i Alba Gordo va salvar un punt amb el 2-2 a pilota aturada.

Al final del partit, Ana Junyent va destacar la feina del Parquesol, que no va fallar en les poques oportunitats que va tenir davant de porteria: «han intentat sorprendre’ns amb pilotes llargues i contraatacs». Amb aquest punt, el Seagull es manté a la zona mitjana – baixa de la taula, amb 16 punts. A 9 de la primera posició i amb un marge de 7 respecte a les posicions de descens.

Aquest dissabte a les 16h, les ‘gavines’ es desplacen fins a Pamplona per jugar contra el líder del grup Nord de la lliga Reto Iberdrola, l’Osasuna (16h).